Lianyungang Baishun Medical Treatment Articles Co.,Ltd.

  • China Lianyungang Baishun Medical Treatment Articles Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Lianyungang Baishun Medical Treatment Articles Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Lianyungang Baishun Medical Treatment Articles Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Lianyungang Baishun Medical Treatment Articles Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Lianyungang Baishun Medical Treatment Articles Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Lianyungang Baishun Medical Treatment Articles Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Exporteur, Handelsmaatschappij
Merken: BSM
Aantal werknemers: 100~120
Jaarlijkse omzet: 5Million-10Million
Opgericht Jaar: 2006
Export pct: 80% - 90%

Inleiding

Wij, Baishun Medical, zijn fabrikant van absorberende katoen- en gaasproducten met een geschiedenis van meer dan 30 jaar.Absorberend katoen en gaas met 100% materiaal zijn al onze basisproducten, wattenrol, zigzag katoen, wattenbollen, tandheelkundige katoen, wattenstaafje, wattenschijfje en gaasrol, guaze swab, lap spons, gaas zigzag, gaasverband, en ondertussen we kan nieuwe producten voor onze klant ontwikkelen volgens hun speciale eis, en andere producten in deze industrie verhandelen.


Tot nu toe hebben we meer dan 300 werknemers voor 3 fabrieken, de ene produceert voornamelijk watten in de provincie Jingsu, de andere is gaasproducten en bevindt zich in de provincie Hubei. In 2017 bouwden we een nieuwe fabriek die voornamelijk wattenschijfjes en cosmetische producten produceert.

Kwaliteit is ons principe, kwaliteit is het belangrijkste tijdens het hele proces.Al onze producten voldoen aan de BP-norm en hebben eigen CE-, ISO- en FDA-certificaten.

Afhankelijk van onze hoge kwaliteit en concurrerende prijzen, exporteren onze producten naar Amerika, Oost-Europa, Midden-Oosten, Afrika, Zuid-Amerika, enzovoort.

Om onze fabriek en onze producten te promoten, nemen we deel aan tentoonstellingen van Medica, Arab Health, Hospitalar, Africa Health enzovoort.Ik hoop dat we je kunnen ontmoeten op onze stand in de gier.

Ons bedrijf is niet alleen de oude onderneming met meer dan 30 jaar geschiedenis, maar ook een levendig nieuw team. In het ontwikkelingsproces vergeten we nooit de maatschappelijke verantwoordelijkheid. Dus al in 2009 spendeerden we meer dan 4 miljoen yuan om de grootste afvalwaterzuiveringstechniek in het veld te bouwen, en passeerden de acceptatie-inspectie van de afdeling milieubescherming over gemeentelijk afvalwater op 30 april 2010.

Geschiedenis

Wij, Medische Baishun, zijn fabrikant van absorberende katoenen en gaasproducten met over 30years-geschiedenis. Wij zijn het grootste bedrijf in de industrie. Ons productiemateriaal wordt ingevoerd uit Duitsland, met een jaarlijkse output van 5.000 ton. uitgevoerd naar meer dan 80 landen rond de wereld. En wij hebben meer dan 500customers door hoogte - kwaliteit en lage prijsproducten bezeten. 

Dienst

Het absorberende katoen en het gaas met 100%-materiaal zijn al ons basisproducten, katoenen broodje, zigzagkatoen, katoenen bal, tandkatoen, katoenen rol, katoenen stootkussen en gaue broodje, guaze zwabber, overlappingsspons, gaaszigzag, gaasverband, en ondertussen kunnen wij nieuwe producten voor onze klant na hun speciaal vereiste ontwikkelen, en andere producten in deze industrie uitwisselen.

 

Onze hoofdexportmarkt is Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Europa, Australië, Afrika, enz.

 

Wij kunnen het merk van onze klanten op het pakket drukken.

 

Wij wachten altijd hier op het dienen voor onze klanten!

Ons Team

Tot nu toe, hebben wij meer dan 300 werknemers voor 3 fabrieken, is men produceert hoofdzakelijk wattenproducten die in Jingsu-provincie worden gevestigd, is een andere gaasproducten en gelegen in Hubei-provincie, bouwden wij een nieuwe fabriek in 2017 veroorzaken hoofdzakelijk katoenen stootkussen en cosmetischee producten.

Laat een bericht achter