Lianyungang Baishun Medical Treatment Articles Co.,Ltd.

De Medische Behandelingsartikelen Co., Ltd van Lianyungangbaishun.

30 jaar ervarings in beschikbare katoenen producten!

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis

Lianyungang Baishun Medical Treatment Articles Co.,Ltd.

Ik ben online Chatten Nu

Lianyungang Baishun Medical Treatment Articles Co.,Ltd.

1 2 3 4 5 6
Lianyungang Baishun Medical Treatment Articles Co.,Ltd. Lianyungang Baishun Medical Treatment Articles Co.,Ltd. Lianyungang Baishun Medical Treatment Articles Co.,Ltd. Lianyungang Baishun Medical Treatment Articles Co.,Ltd. Lianyungang Baishun Medical Treatment Articles Co.,Ltd. Lianyungang Baishun Medical Treatment Articles Co.,Ltd.
Fabriek Fabriek workshop workshop workshop Magazijn

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : BSM
Aantal werknemers : 100~120
Jaarlijkse omzet : 5Million-10Million
Opgericht Jaar : 2006
Export pct : 80% - 90%

Wij, Medische Baishun, zijn fabrikant van absorberende katoenen en gaasproducten met over 30years-geschiedenis.Het absorberende katoen en het gaas met 100%-materiaal zijn al ons basisproducten, katoenen broodje, zigzagkatoen, katoenen bal, tandkatoen, katoenen rol, katoenen stootkussen en gaue broodje, guaze zwabber, overlappingsspons, gaaszigzag, gaasverband, en ondertussen kunnen wij nieuwe producten voor onze klant na hun speciaal vereiste ontwikkelen, en andere producten in deze industrie uitwisselen.


Tot nu toe, hebben wij meer dan 300 werknemers voor 3 fabrieken die, is men produceert hoofdzakelijk wattenproducten in Jingsu-provincie worden gevestigd, is een andere gaasproducten en gelegen in Hubei-provincie, bouwden wij een nieuwe fabriek in 2017 veroorzaken hoofdzakelijk katoenen stootkussen en cosmetischee producten.

De kwaliteit is ons principe, is de kwaliteit het belangrijkste ding tijdens het gehele proces.Elk van onze producten voldoen BP-aan norm, en de eigen certificaten van Ce, van ISO en FDA-.

Afhankelijk van onze hoogte - de kwaliteit en de concurrerende prijzen, onze producten voeren etc. uit naar Amerika, Oost-Europa, Midden-Oosten, Afrika, Zuid-Amerika.

om onze fabriek en onze producten te bevorderen, etc. bij wonen wij tentoonstellingen van Medica, Arabische Gezondheid, Hospitalar, de Gezondheid van Afrika.

Hoop hebben wij kans om u bij onze cabine in fulture te ontmoeten.

Ons bedrijf is niet alleen de oude ondernemingen met meer dan 30 jaar geschiedenis, maar ook een trillend nieuw team. Tijdens ontwikkeling, vergeten wij nooit de sociale verantwoordelijkheid. Zo zodra 2009, besteden wij meer dan 4 miljoen yuans om de grootste waterzuiveringsinstallatietechniek op het gebied te bouwen, en gingen de de goedkeuringsinspectie van de milieubescherming afdeling over gemeentelijke riolering in 30 April, 2010 over.

Contactgegevens
Lianyungang Baishun Medical Treatment Articles Co.,Ltd.

Contactpersoon: Mr. Wu

Tel.: 86--13951004528

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Wattenstootkussens
Tandheelkundige katoen Rolls
Medische Gaasbroodjes
Vraag een offerte aan

E-Mail | Sitemap

Privacy Policy China Goed Kwaliteit Medisch Wattenbroodje Leverancier. Copyright © 2018 - 2020 surgical-dressing.com. All Rights Reserved.